SUOJAA AVAIMESI TURVALLISESTI LUOKITETUILLA AVAINKAAPEILLA

Murtoluokitellut, vahvat avainkaapit antavat hyvän suojan tärkeimmille avaimillesi.  Mikäli avaimilla voidaan avata yli 50 ovea, tarvitsen luokitellun avainkaapin.  Nämä tuotteet on valmistettu paksummasta materiaalista kun peruskäyttöön tarkoitetut kevyet tuotteet.  Näissä malleissa on oven lukitus erittäin vahva, runkorakenne kestää koviakin vääntöyrityksiä. Mallistossamme SLK, NKS,KMAK kaapit sopivat kyseiseen käyttöön. Avainsisustoja on useita eri käyttöalueille.

Mikäli avaimilla päästään yli 500oveen, vakuutusyhtiöt edellyttävät ns. murtotestattua kassakaappia, murtoluokka euro-I kaapit täyttävät vakuutusyhtiöiden vaatimukset. Murtotestattu avainkaappimallistomme antaa laajat mahdollisuudet avainten järkevään suojaamiseen, sisustavaihtoehtoja on tarjolla laidasta laitaan, jokaiselle tarpeen mukaan.


EuroKey ja Keymodule ja Ecokey ovat ammattilaisen valinta kohteisiin, jossa tarvitaan paljon avainpaikkoja.  Safelock KMS- sarjan avainkassakaappisarja perustuu Safelock KeyModuleen, joka valmistetaan suomessa. Samoin uutena avainsisustamallina EcoKey on kotimaista valmistetta.


Kuvassa oleva KMS euro-I luokitellut avainkaapit on varustettu Safelock KeyModuleilla. Ulosvedettävät Mini, Medium ja Maxi moduulit ovat älykäs tapa säilyttää avaimet järjestyksessä ja turvassa. Mahdollisuus myös ns. pitkäpiikkisiin vaihtoehtoihin.

Tutustu malleihin vasemmalla olevista linkeistä.

 ""
Etusivulle